Wejdź w świat OTS
Odchodze z tego ots poniewaz tu sie nieda normalnie grac najtem niby zostal dodany noway czar nie powiem jest mocny ale to zamalo gdyz i tak sorc niszczy najata jak chce a tak nie powinno byc jaki sens ma ta gra jak wszyscy graja sorcami ?? Hosster zrub cos z tym bo niedlugo na tym ots zostanie 10 osub a wszyscy to sorce ...
Biega se taki alekss i all zabija ja neiwiem jaka ona ma faze ale dlamnie to glupota ...
Pisze to tu bo nigdzie indziej sie nieda
Bye bye all
a w szczegulnosci Silvas Sniper, Master Mag i God Wasteland
Dragon killer
@up
OMG - wiedziałem powodzenia
@topic
i kto by pomyślał ? lol..
Minotaur killer
Alco napisał:
Odchodze z tego ots poniewaz tu sie nieda normalnie grac najtem niby zostal dodany noway czar nie powiem jest mocny ale to zamalo gdyz i tak sorc niszczy najata jak chce a tak nie powinno byc jaki sens ma ta gra jak wszyscy graja sorcami ?? Hosster zrub cos z tym bo niedlugo na tym ots zostanie 10 osub a wszyscy to sorce ...
Biega se taki alekss i all zabija ja neiwiem jaka ona ma faze ale dlamnie to glupota ...
Pisze to tu bo nigdzie indziej sie nieda
Bye bye all
a w szczegulnosci Silvas Sniper, Master Mag i God Wasteland
Wlasciwie to nikogo nie obchodzi .... Odchodzisz to Bye Bye friend ... a Dlaczego? to wszyscy wiemy ..
"Bo knight nie ma Magic Staff" no taak .. Jak sie nie podoba to rob sorcka eq i kase przekladaj i graj jakis problem? Nara wiedzialem ze tak bedzie!
Administrator
haha ale dowale niedługo wszystkim sorc tok podrasuje knighta że sie posikacie
Dragon killer
tee, GOD!!
Pilnowaj się!!
Siły każdej profesji muszą być z_balansowane - nie możesz mieć raz Sorcerer'a silniejszego, a raz Knight'a, a innym zaś Palladin'a czy też Druid'a
Administrator
będą balansowane
Dragon killer
@spam
no ja myślę..