Wasteland OTS

WejdĽ w ¶wiat OTS

#1 2007-10-01 17:53:24

HATTOO

Nowicjusz

Punktów :   

God wasteland

Mam takie pytanie czy gm paradox to jest ktos zaufany ? ? ? Bo mam taki do¶ć poważny problem miałem sobie domek na wdół od dp logouje sie co dzinnie i walcze sobie na pvp wbijam do domku po manaruny i dodac cos nowego na wystroj i itd. Loguje sie regularnie od jaki¶ 2/3 tygodni i ta hate tez mam tyle czsu gdy dzi¶ sie zalogowałem ide do domku aby zabrac aole itp na pvp i pierwsze co widze to to ze nie ma tam moich itemek a cze¶ć jest przezucona do domku wyrzej. Mysle sobie ok da sie je pewnie odzyskać prubuje wej¶ć do domku aby zobaczyć co zostało a tu nie moge. Wydaje mi sie że jest to zasługa God paradox lub jeżeli jest jaki¶ nowy gm to jego. Ciebie to raczej wykluczam i gm galvarie też ponieważ go nie ma na ots od wieczora soboty do srody czy worku bo ma kompa w naprawie. A podejrzewam god paradoxa poniewż same itemki to można powiedzieć ze to ktos kto mial inva mogl zrobic ale osoba z invem nie moze zmienic ownera wiec tu juz jest dowod ze to zasługa gm`a. Chce odzyskac domek i itemki.

#2 2007-10-02 18:28:39

Paradox

Nowicjusz

Punktów :   

Re: God wasteland

hueha a to bardzo ¶mieszne jest wiesz... mnie? podejrzewać ? no cóż powiem tyle to nie ja, dwa gdzie ten domek? trzy duże jest prawdopodobieństwo że kto¶ ma taki wystrój jak ty cztery ja gram rzadziej od galvairy (szybciej jego bym podejrzewał ) ale w sasadzie nie mam podstaw żeby go oskarżać tym bardziej że jest nawet spoko .

P.S.
Wasteland ma do mnie zaufanie jak do mało kogo...(tak mi się wydaje) ale nie mam zamiaru tego wykorzystywać...

Ostatnio edytowany przez Paradox (2007-10-02 18:31:17)

#3 2007-10-02 19:07:01

HATTOO

Nowicjusz

Punktów :   

OK to jak wytłumaczyć zminienie ownera jeżeli piszesz, że to nie Ty. Galvarii nie było od jaki¶ 3 dni juz czyli to raczej  nie on, a oprócz niego jestes jescze Ty i God no chyab ze jest ktos inny ???

#4 2007-10-02 19:11:46

Paradox

Nowicjusz

Punktów :   

>.< galvairy od 3 dni? chyba lol... przed wczoraj był... wczoraj nie grałem chyba z tego co pamiętam... ale galvaira na pewno... jakiego ownera? przed chwil± mówiłe¶ że straciłe¶ tylko itemki.... poza tym silnik też jest wadliwy.

Ostatnio edytowany przez Paradox (2007-10-02 19:12:29)

#5 2007-10-05 13:06:30

HATTOO

Nowicjusz

Punktów :   

prubuje wej¶ć do domku aby zobaczyć co zostało a tu nie moge[/color]              < - - jak to znaczy ze tylko itmeki to chyba ktos tu ma problemy z czytaniem ale to maly problem. Nie bylo go w sensie ze siedzial i byl przynajmniej z 10 min online a takie wej¶cie na otsa po to tylko zeby cleana waln±ć to wiesz.

Ostatnio edytowany przez HATTOO (2007-10-05 13:06:55)

#6 2007-10-05 13:16:21

Paradox

Nowicjusz

Punktów :   

HAHA nie roz¶mieszaj mnie dwa umiem czytać nie bój się chodziło mi o to że chodziło ci o itemy lul a tak na marginesie z ciebie idiota "Loguje sie regularnie od jaki¶ 2/3 tygodni" HUEHAHE nie wiesz że się płaci czynsz ?? trzy chodziło tobie że raz na 2/3 tygodnie czy że codziennie? Pozatym galvaira jest bardzo często nie moja wina że nie masz go na vip nie widzisz poza tym nie miał bym czasu na takie bzdury jak przenoszenie komu¶ itemków żeby stracić Goda... mam ważniejsze sprawy mnie pozatym prawie niema mnie na otsie ... ogólnie to zazwyczaj tylko mój brat gra i czasami wpadnie na goda żeby cleana zrobić i jestem pewny że nikomu nie zrobił nic złego GODem..

Ostatnio edytowany przez Paradox (2007-10-05 13:19:01)

#7 2007-10-05 22:44:45

Nobody__Avianca

Dragon killer

7932984
Sk±d: Sarajevo
Punktów :   

god wasteland wpisal graczowi riptile jakis domek bo okazala sie ze 1 account number ma 2 dwa domki co jest zabronione..jesli chodzi o ten domek, w ktorym obecnie sa same stoly to jest to zasluga hostera [god'a wasteland'a] i mozna zamknac temat.

jezeli chodzi o jakis inny domek to nalezy zapytac hostera, ktory niestety niema teraz polaczenia z netem
i prosze mi tu nie obwiniac bezpodstawnie god'a paradox'a bo ja predzej podejzewalbym gm galvaira niz naszego paradox'a i nie noobowacna forum.. a zwlaszcza noobowskie ataki na GOD'a Paradox'a >[

[img]http://www.optymalizacja.com/lk/lk.jpg[/img]

Stopka forum

RSS